UNA EXPERIÈNCIA 360º

Prepara't per viure un dia de juliol a les vinyes de Bodegas Torres amb un simple clic.
Aquest vídeo és interactiu, desplaça-t'hi amb el ratolí.

Per visualitzar aquest lloc web és necessari habilitar el javascript i Adobe Flash Player 10.3 o superior.
Pot instal·lar el plugin d'Adobe Flash des d'aquí.

Descarrega la nostra App i
gaudeix de l’experiència completa.

SOBRE EL PROJECTE

Torres presenta un projecte innovador que combina tècniques pioneres de l'audiovisual per mostrar, des d'una perspectiva aèria i en la seva totalitat, les principals finques de Bodegas Torres a Espanya.

Fem un viatge de més de 1.000 quilòmetres per descobrir algunes de les nostres vinyes i cellers més importants com mai abans els havies vist. Una experiència de 360º, un rodatge aeri amb drone i la utilització d'una càmera amb 6 objectius donen lloc a un vídeo 100% interactiu i immersiu, amb el qual l'usuari podrà interactuar canviant el punt de vista del vídeo que està reproduint.

El projecte es presenta a Cannes el 27 d'octubre, i en els pròxims esdeveniments de Bodegas Torres es podrà viure l'experiència de forma totalment immersiva gràcies a la utilització de l'última tecnologia en dispositius de visió de realitat virtual, a més de tenir l'oportunitat d'interactuar amb el vídeo a través de tablet i smartphone.

SOBRE EL RODATGE

Vam recórrer el nord de la península Ibèrica acompanyats per un equip d'experts en vídeo 360º i tècnics en rodatge aeri amb drone. L'ús d'aquestes dues tecnologies suposava un repte en si mateix en tractar-se d'una combinació pionera. Les condicions climàtiques havien de ser, a més, molt favorables per assegurar el correcte funcionament i el vol del drone juntament amb la perxa que sostenia les 6 càmeres Go Pro a esfera. La utilització d'una setena càmera va permetre esborrar, a postproducció, la presència del drone.

L'objectiu d'aquesta experiència innovadora va ser captar les perspectives aèries més espectaculars de les nostres finques del Penedès, Conca de Barberà, Priorat, La Rioja, Ribera del Duero, Rueda i Rias Baixas.

Mapa del rodaje

EL RESULTAT

El nostre viatge per les finques més importants de Bodegas Torres va donar els seus fruits en un vídeo pioner, fet amb la tecnologia més innovadora.

Uns dels primers afortunats en gaudir de l’experiència 360º van ser els assistents al Torres Experiencia Donostia, que van poder sobrevolar les finques més importants del nord peninsular utilitzant ulleres de realitat virtual tipus cardboards. Ara tu també pots gaudir de l’experiència en la seva totalitat descarregant la nostra app mobile.

ELS VINS DE LES NOSTRES FINQUES

Descobreix els principals vins que elaborem als cellers que apareixen al vídeo.

ESPAIS TORRES

Bodegas Torres ofereix una gran varietat d'experiències en algunes de les finques que apareixen al vídeo. Entra a Club Torres per descobrir totes les maneres de gaudir dels indrets més emblemàtics.